Magnet.me

Magnet.me

Silver Partner

About Magnet.me

 

 

Website: www.magnet.me

Ons verhaal en missie

We zijn Magnet.me in 2012 begonnen om een probleem op te lossen dat we zelf als studenten hadden ervaren, namelijk dat het erg lastig is om de perfecte eerste baan of stage te vinden. Ouderwetse carrieresites zijn spammerig, gebruiksonvriendelijk en worden alleen gebruikt door grote bedrijven met grote recruitmentbudgetten. Resultaat: enkel frustratie.

Sinds het moment dat we met Magnet.me begonnen hebben we er alles aan gedaan om het makkelijker te maken voor studenten om de juiste baan te vinden, bij welk bedrijf dan ook – ongeacht grootte, industrie of recruitmentbudget. Niet alleen omdat je met een (eerste) baan geld verdient, maar omdat het hebben van de juiste baan (een baan die je leuk vindt) veel invloed kan hebben op hoe je je voelt. Het maakt je bijvoorbeeld gelukkiger. Daarnaast is je eerste baan de eerste stap in je carrière. Wel zo belangrijk als dit gelijk een stap in de goede richting is.

Tegelijkertijd willen we het het makkelijker maken voor bedrijven – van startups tot multinationals – om het juiste talent te vinden om hun missies te vervullen. Talent is tenslotte een van de belangrijkste factoren in het succes van een organisatie.

Wat is Magnet.me?

Magnet.me is een innovatief online carrièrenetwerk voor studenten en afgestudeerden. Het stelt studenten in staat om de juiste stage, traineeship of baan te vinden en om gelijk te verbinden met bedrijven. Aan de andere kant bieden we bedrijven de mogelijkheid om gemakkelijk gekwalificeerde kandidaten te vinden voor hun stages en startersvacatures.

Magnet.me is momenteel actief in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk en in beide landen de grootste carrièrewebsite voor studenten en afgestudeerden.

 

 

Hoe werkt het?

Nadat studenten een profiel hebben aangemaakt zien ze op basis van dit profiel gelijk voor welke vacatures ze gekwalificeerd zijn en welke bedrijven met hen willen verbinden. Studenten kunnen hierna banen liken of gelijk solliciteren, verbinden met bedrijven en kunnen voor relevante functies benaderd worden door bedrijven.

Bedrijven kunnen hun stages, banen, traineeships en evenementen gratis op Magnet.me zetten, zodat studenten in hun keuze niet gelimiteerd worden door het recruitmentbudget van potentiële werkgevers, zoals startups en bedrijven uit het MKB.

Get in touch

Feel free to contact us if you have any questions

Sign up Contact us
Top